Hot honey recept

Hot honey after view days

Hot Honey is een van de door restaurants veelgebruikte smaakmakers van het moment. Het is zoet, pittig en een beetje hartig. Vooral als je er een sjalotje in verwerkt zoals in dit recept geeft het ook een tikkeltje diepgang. Giet een scheutje Hot Honey over de...

Zelf Zuurkool Maken

Zuurkool zonder kruiden

Zuurkool, een van de bekendste winterse smaakmakers, voegt een heerlijk zuurtje toe aan stamppotten op donkere doordeweekse werkdagen of maakt een hotdog extra smaakvol met een plukje zuurkool. Vooral als je het zelf maakt van een kool, wordt het echt speciaal. Want dit recept vergt geduld;...

Page 8 of 19 1 7 8 9 19

Over Seizoenseten

Bernadette

Hallo, ik ben Bernadette, de beheerder achter Seizoenseten, een website toegewijd aan seizoensgebonden eten. Door een diepe passie voor koken en een groeiend besef van de impact op het milieu, ben ik aan het ontdekken en delen wat je van seizoensgebonden eten en koken kan verwachten. Elk recept op Seizoenseten is gemaakt met liefde voor de natuur en het milieu. Hiermee wil ik graag anderen inspireren om ook te kiezen voor duurzame voedselopties. Samen kunnen we met kleine stapjes positieve verandering teweegbrengen.

Follow & Subscribe